Цього року штучна: У Києві на Софійській площі зібрали головну новорічну ялинку України (фото)

У Києві робітники зібрали головну новорічну ялинку України. Цього року святкове дерево буде штучним. Вона знаходиться на Софійській площі, передають Патріоти України.

Так, робітники повністю зібрали ялинку та приступили до встановлення святкових гірлянд у вигляді великої люстри. У неї вмонтовано велику кількість білих лампочок. Окрім того, проводиться перевірка ілюмінації.

Пам'ятник Богдану Хмельницькому.
Робітники почали встановлювати гірлянди.

Також продовжуються роботи до підготовки локацій для святкування на території Софійської площі, де вже встановлено кілька будиночків для новорічно-різдвяного ярмарку.

Планується, що іграшки на головну ялинку України вішатимуть 14-15 грудня.

Джерело: Обозреватель

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...