Цьогоріч весна буде ранньою: Синоптики уточнили прогноз погоди на лютий

Синоптики прогнозують, що в 2021 році весна буде ранньою, справжнє тепло прийде в Україну в кінці лютого, але не виключено, що в березні будуть короткочасні періоди похолодання, навіть зі снігом, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Україна 24".

За словами синоптиків, що перше значне потепління буде в двадцятих числах лютого. У цілому місяць буде щедрим на опади і погодні "гойдалки", коли морози будуть чергуватися з періодами відлиги.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів "Апострофу", що з 10 по 12 лютого температура повітря в Україні знову впаде, але не критично: до 6 градусів морозу.

13 лютого, на один день, буде незначне потепління до 1-2 градусів з позначкою "мінус" (на цю ж дату прогнозується снігопад), а з 14 лютого знову очікується різке похолодання до 10 градусів вдень і 13-17 градусів нижче нуля в нічний час доби. З 18 лютого в Україні стане тепліше: стовпчики термометрів показуватимуть від 3 морозу до 2 градусів тепла.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...