Цукерка від 90-річного дідуся: Боєць ЗСУ розповів, чому вперше заплакав на війні

Боєць ЗСУ розповів неймовірну історію про щедру подяку від 90-річного дідуся, який розчулив його до сліз та вперше змусив розплакатися на війні. Відповідний ролик активно шириться соціальними мережами, передають Патріоти України.

За словами захисника, тоді він був на посаді начальника розвідки дивізіону та повертався разом з побратимами з бойового завдання. На шляху було вирішено зайти в магазин. Там хлопці і зустріли героя історії.

"Під'їжджає дідусь. Ну, йому так років 90 з чимось... Він іде та опирається на велосипед, тому що він сам йти вже не може. Він підходить до нас та починає витягувати з кишень цукерки", - згадує військовий.

Він зазначає, що тоді вони почали відмовлятися від гостинця й хотіли, навпаки, щось купити старенькому дідусю. Однак останній "вбив" їх своїм аргументом: "Ні, хлопці. Я знаю, як це", - вказав він.

Боєць ЗСУ каже, що слова та позиція дідуся розчулила його до сліз. Зараз він, як солдат України, воює з окупантами саме за таких людей: "За тих, хто воював за нас тоді".

Ударила ножем: У Хмельницькому затримали пенсіонерку, яка підозрюється у вбивстві власного сина

неділя, 28 липень 2024, 6:56

У Хмельницькому затримано жінку, яку підозрюють у вбивстві власного сина. Про це повідомляє поліція Хмельницької області, передають Патріоти України. За версією досудового слідства, між матір’ю та сином виник конфлікт, у ході якого жінка ножем вдарила ...

ФОПам в Україні запропонують "купити" бронювання від мобілізації: Ось які варіанти готують

неділя, 28 липень 2024, 6:30

В Україні ще не діє економічне бронювання від мобілізації ні для юросіб, ні для фізосіб-підприємців (ФОП). Тобто "ФОПи поки що не можуть оформити відстрочку ні для себе, ні для своїх співробітників. Водночас, до парламенту вже внесено низку законопроєк...