Солодка помста Порошенку: Цукерки "Гордон у шоколаді" продаються вшестеро дорожче, ніж "Рошен"

Цукерки "Гордон в шоколаді", які випустив український журналіст та ненависник Порошенка Дмитро Гордон, коштують 200 гривень за 170 грам. Це значно дорожче, ніж "пташине молоко" інших марок. Незважаючи на це, цукерки наразі користуються попитом, зазначають Патріоти України.

Про це розповіли в магазині "Коло", на прилавках якого з'явилася новинка від Гордона.

"Це тепер наша візитна картка. Вчора тільки надійшли в продаж, а деякі навіть не купують, а просто заходять сфотографуватися", - повідомила співробітниця на касі.

Варто Гордон фантастично дорого для цукерок типу "пташине молоко". "Рошен" і подібні українські - 30-35 гривень за 150 грамів, а "Гордон в шоколаді" - 200 гривень за 170 грамів.

Виробляє цукерки компанія "Солодка мрія" з Вінниці

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...