Цифра вас здивує: Дослідники з'ясували, коли потрібно брати шлюб

Вчені вирахували, коли найкраще одружуватися. Ідеальний для цього вік - 26 років. У цей відрізок життя людина вже досить досвідчена і може приймати серйозні і зважені рішення, передають Патріоти України.

Так вважають журналіст Брайан Крістіан і дослідник Томас Грифитс, які написали про це книгу "Алгоритми, за якими слід жити: комп'ютерні науки про людські рішеннях", пише видання Daily Star.

Дослідники радять підходити до вибору другої половинки, використовуючи правило 37%. Згідно з ним, людям під час прийняття серйозних рішень за певний проміжок часу необхідно розглянути якомога більше різних варіантів. "Виконавши завдання у встановлені терміни, ви досягнете ідеального часу для прийняття рішення", — пише видання.

Дослідники з'ясували, що, як правило, люди починають шукати серйозних відносин у віці 18 років. А до 40 років багато хто з них вже припиняє пошуки. Водночас 26 років — ідеальний вік для того, щоб перейти грань 37% і одружитися.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...