"Цифри не такі, як в Арестовича": Член комітету ВР з питань нацбезпеки - про кількість військових, які пішли в СЗЧ

Нардеп, член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський прокоментував кількість військових, які самовільно залишили частину (СЗЧ), передають Патріоти України.

Веніславський визнав, що ситуація є складною, та нагадав, що для її вирішення Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт про звільнення від кримінальної відповідальності військових, які пішли в СЗЧ вперше і повертаються на службу.

Він також зауважив, що названа ексрадником Офісу президента Олексієм Арестовичем цифра у понад 100 тисяч випадків СЗЧ не відповідає дійсності. «Я не знаю, звідки у пана Арестовича такі цифри. Насправді цифри абсолютно не такі, але це явище точно не поодиноке. Ми думаємо, як цю ситуацію виправляти», — заявив нардеп.

Джерело: Радіо НВ

"Ти - погана матір, нацисти вас вб'ють": Росіянка розповіла, чому переїхала в Україну після початку повномасштабної війни після початку повномасштабної війни (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:55

Росіянка Світлана Гвоздікова переїхала до України після початку повномасштабної війни. Жінка вирішила покинути РФ, бо не поділяла погляди співгромадян на військову агресію своєї країни. Наразі з дитиною вона проживає в Одесі, спілкується українською мо...

У Рівному школяр тікала від поліції на викраденому автомобілі

неділя, 13 жовтень 2024, 23:40

У Рівному 14-річний хлопець тікав від поліції на викраденому автомобілі Mitsubishi Pajero. Про це 13 жовтня повідомили в Патрульній поліції Рівненської області, передають Патріоти України. “Учора вранці ми помітили автомобіль, який наїхав на бордюрний ...