Цифри просто лякають: В Україні масово вимирають чоловіки (відео)

Згідно зі статистикою, чоловіки в Україні живуть до 67, а жінки – до 77 років.

В Україні чоловіки живуть менше за жінок на 10 років. Через спосіб життя саме у нашій державі ця різниця набуває величезних розмірів, зазначають Патріоти України.

Згідно зі статистикою, чоловіки в Україні живуть до 67, а жінки – до 77 років (хоча хлопчиків народжується завжди більше). Так, уже в 50 років на 10 жінок припадає 9 чоловіків, у 60 – всього 7,5, а після 70 – трохи більше, ніж 5.

"У нас старість має жіноче обличчя. Розрив між чоловіками й жінками – 10 років. У розвинених країнах – не перевищує 5, а в деяких державах – 3-4", – стверджують медики. Головний фактор такої різниці – це спосіб життя. Чоловіки більше п'ють, курять, не звертаються до лікарів, пояснюють експерти.

Джерело: ТСН.ua

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.