"Циганська королева". Дружина Олександра Усика, Катерина, не прогавила моменту підколоти хамовитого, брехливого та жадібного Тайсона Ф'юрі

Як відомо, український боксер пішов на наглючі фінансові умови британського цигана. Однак той, отримавши бажане, знов ухиляється від об'єднавчого бою за всі чемпіонські пояси професійного боксу.

Така ситуація обурила гостру на язик Катерину Усик. Дружина чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Олександра Усика (20-0, 13 КО), опублікувала в інстаграмі ще один зухвалий мем, присвячений володарю поясу WBC Тайсону Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

На картинці британця зображено в жіночому образі за підписом «Циганська королева».

«І насамкінець: бути жадібним дуже погано. Все найкраще попереду», – написала Катерина, підтвердивши, що переговори про бій зірвалися через неймовірні фінансові апетити британця.

Бій мав відбутися 29 квітня, Усик уже готувався до поєдинку. За чутками, сторони не домовилися щодо розподілу гонорару у можливому бою-реванші.

Очікується, що WBA змусить Усика захищати свій пояс проти британця Деніела Дюбуа найближчими днями після того, як 1 квітня закінчиться встановлений крайній термін для завершення переговорів із Ф'юрі.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...