"Циганський король" викрутив черговий перенос поєдинку: Стала відома нова дата бою Усика і Ф'юрі

Бій між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться у травні 2024 року. Про це повідомила промоутерська компанія Queensberry Promotions у суботу, 3 лютого.

"Беззаперечний бій за титул чемпіона у важкій вазі між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком перенесено на 18 травня в Ер-Ріяді", – йдеться у повідомленні.

Напередодні стало відомо про серйозну травму британця під час спарингу в тренувальному таборі. У мережі з'явилися світлини розсічення Ф'юрі, а промоутерська компанія Queensberry Promotions заявила про неможливість проведення бою 17 лютого. В таборі Усика сумніваються, що опонент веде чесну гру.

Це вже друге перенесення бою між Усиком та Ф'юрі. Спочатку боксери планували поєдинок 23 грудня 2023 року, проте його перенесли за підсумками бою Ф'юрі з Френсісом Нганну.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...