Циклон "Борис" встиг і сюди: В Одесі через сильну зливу затопило вулиці (фото, відео)

Злива в Одесі 15 вересня призвела до затоплення деяких вулиць у Київському й Пересипському районах. На ряді вулиць ускладнено дорожній рух. Про це повідомляє "Думська", передають Патріоти України.

Зокрема, ускладнено рух на проспекті Небесної сотні, вулицях Чикаленка та Балківській, Варненській, Церковна кут Отамана Чепіги, Приморська кут Газового провулка, П'ята станція Фонтан. Там чергують аварійні бригади комунальних служб.

Окрім того, підтоплено проспект Академіка Глушка, вулиці Інглезі та Хімічну. Там також утруднено рух. У зоні підтоплення також опинився район Пересипського мосту. Тимчасово припинено рух трамваїв №12, 15, 20.

Усе це – результат циклону "Борис", який в Україну прийшов 14 вересня, а до цього викликав повені у кількох країнах Центральної та Східної Європи, пише видання. "Думська" опублікувала у Telegram фото та відео з вулиць Одеси.


Страшна цифра: У ВООЗ оцінили, скільки мільйонів українців можуть мати психічні розлади

понеділок, 16 вересень 2024, 6:00

В Україні близько 10 млн осіб мають ризик психічних розладів. Сюди належать як легкі, і важкі форми. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ доктор Ганс Клюге на пресконференції, пише «Укрінформ», передають Патріоти України. «Одне ...

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...