Цинічний злочин окупантів: Внаслідок нічних авіанальотів на Суми щонайменше 9 загиблих, зокрема діти

Російські загарбники у ніч проти 8 березня атакували Суми. Внаслідок авіаудару загинули щонайменше 9 мирних жителів. Як повідомили рятувальники, у Сумах ворог безжально ударив по житловому сектору, передають Патріоти України.

Окупанти вдарили по Сумах

7 березня у Сумах ворожа авіація підступно завдавала удару по житлових будинках, що розташовані на вулицях:

  • Роменська,
  • Спартака.

О 23:09 на місце події виїхали рятувальники, які розбирали зруйновані конструкції будинків та ліквідовували пожежу.

Що відомо про жертв постраждалих

Рятувальникам вдалося деблокувати жінку, травмовану передали медикам. Також з-під завалів діставали тіла загиблих людей. Попередньо внаслідок обстрілу загинуло 9 людей, з них 2 дитини.

Про яку війну і які правила загалом може мовитися, коли російська армія вбиває, знищує, скидає бомби на мирне цивільне населення, – наголосив голова ОВА Дмитро Живицький.

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...