Цинізм 80-го рівня: У РПЦ заявили, що жертви зґвалтування потраплять до пекла, якщо не пробачать... ґвалтівників

У Руській православній церкві заявили, що жертви зґвалтування можуть потрапити в пекло, якщо не пробачать своїх мучителів, передають Патріоти України.

За словами архієпископа Сиктивкарського і Комі-Зирянського Питирима, злочинець після розкаяння може потрапити в рай, а жертва, яка його не простила, - ні. Крім того, він заявив, що не кожна жертва "на всі 100% переживає" насильство. У тих, хто піддався насильству "через легку поведінку" або "перебуваючи в наркотичному або п'яному стані" зовсім інші переживання, сказав російський священик.

"У чому і різниця - розкаявся більше не робить і йде шляхом досконалості, виправлення, чесноти. А нерозкаяний, на жаль, навіть раніше цієї події і марного страждання, на жаль, може йти в пекло", - сказав Питирим.

За його словами, Бог заповідав священикам потурбуватися про людей, які не прощають, оскільки вони можуть опинитися "в безодні непрощення".

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...