Цинізм не знає меж: Гендиректор лікарні в Чернівецькій області вкрав 5 машин швидкої допомоги

В Чернівецькій області генеральний директор однієї з лікарень привласнив п'ять автомобілів швидкої допомоги. Вони були надані в якості "гуманітарки" на потреби медичного закладу і ЗСУ. Згідно із заявою в офіційному Telegram-каналі Офісу генерального прокурора, керівник лікарні звинувачується в незаконному використанні гуманітарної допомоги (ч.3 ст. 201-2 КК України), передають Патріоти України.

"За даними слідства, посадовець лікарні використовував надану на потреби ЗСУ та закладам охорони здоров’я гуманітарну допомогу у виді 5 карет швидкої для особистого збагачення. Після прибуття на територію України автомобілі швидкої допомоги не були розподілені на потреби армії чи лікарень. Натомість вони були зареєстровані за благодійною організацією, яку очолює цей же керівник лікарні, та використовувалися для надання платних послуг громадянам", — повідомили в Офісі генпрокурора.

В рамках кримінального розслідування також було задокументовано отримання директором 16 тисяч гривень в якості винагороди за нецільове застосування майна лікарні. Слідство встановлює всі обставини і осіб, причетних до незаконного привласнення карет швидкої допомоги.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...