Цинізм просто зашкалює: Як в "Укрзалізниці" вирішили питання з вагонами без кондиціонерів

«Укрзалізниця» по-своєму повернула ситуацію з непрацюючими кондиціонерами в вагонах. Замість того, щоб виправити ситуацію, особливо в таку спеку, як зараз, компанія при купівлі квитків просто позначила вагони поїздів покарбованими сніжинками. Про це повідомляє «Громадський контроль «Укрзалізниці» в Facebook, передають Патріоти України.

Але через цей лайфхак дуже високі ціни на квитки в вагонах без кондиціонування не знизилися. Так, наприклад, проїзд у купейному вагоні без кондиціонування в поїздах 37/38 і 737/738, що прямують з Києва в Запоріжжя, обійдеться пасажиру в 839 грн. Аналогічні вагони без кондиціонерів в нічному експресі 9/10 по маршруту Київ - Маріуполь, де вартість проїзду досягає 888 грн.
«Тобто, навіть найдорожчі поїзда з новими вагонами або капітально модернізовані, на жаль, - це зовсім не територія комфорту для пасажирів і ніхто вам не гарантує, що ви не отримаєте тепловий удар під час поїздки, головне, що вас попередили», - написали громадські працівники.
І, безумовно шкода, що навіть в розпал літа за популярними туристичними маршрутами УЗ пускає потяги без кондиціонерів, що говорить про ставлення монополіста до клієнта.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...