Цинізм, що вражає: На Волині друзі вирішили вбити матір одного з них, щоб забрати гроші з сейфу

У Волинській області суд виніс вирок двом підліткам, які намагалися вбити матір одного із них. Вони проведуть за ґратами 10 років кожен. Про це повідомляє "Волинь" з посиланням на пресслужбу прокуратури Волинської області, передають Патріоти України.

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення двома підлітками на Волині за попередньою змовою групою осіб незакінченого замаху на вбивство із корисливих мотивів (ч. 3 ст. 15 п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

Так, у серпні 2020 року двоє 17-річних юнаків змовилися вбити матір одного з них, аби заволодіти коштами, які зберігалися у сейфі в її помешканні.

"Втілити задумане до кінця їм не вдалося, потерпіла вижила. Луцький міськрайонний суд визнав підлітків винними у вчиненні цього злочину та призначив їм покарання у вигляді десяти років позбавлення волі кожному", - зазначили у прокуратурі.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...