Цинізм вражає: Поліцейський не допоміг 5-річній дитині, бо боявся замазати форму кров'ю

У Бразилії під час перестрілки випадково поранили 5-річну дитину. Її мати каже, що поліцейський не хотів допомогти її дочці, бо боявся забруднити форму кров'ю, передають Патріоти України.

Дитина гралася біля будинку в місті Пендотіба, коли її випадково застрелили. Група поліцейських, які патрулювали район в той час, стверджує, що в Ану Клару Мачадо потрапила випадкова куля під час перестрілки з групою злочинців, які відкрили вогонь по офіцерах. Про це пише The Sun.

Поліція заявила, що патрулювала район, коли застала 5 озброєних підозрюваних. Почалася перестрілка, під час якої поранили дитину. За словами правоохоронців, вони кинулися на допомогу дівчинці, коли почули крики про допомогу від сім'ї сусідів.

Родичі дитини стверджують, що поліцейські прийшли на допомогу тільки після наполегливих прохань. Анну Клару доставили в лікарню, але по дорозі вона померла. Мати вбитої, Крістіан Гомес Сільва, заявила, що один поліцейський дивився дитину і не допоміг їй, бо боявся замазати кров'ю форму.

У зв'язку зі звинуваченнями, поліцейський затриманий, почалося розслідування. Офіцер, який відповідає за розслідування, сказав, що той на допиті дав суперечливі свідчення. Зброю, використану в інциденті, вилучили для судово-медичної експертизи.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...