Цинізм зашкалює: Пропагандисти зняли на руїнах Азовсталі україномовний кліп на пісню "Пливе кача"

Російські пропагандисти зняли на руїнах заводу Азовсталь, який знищили російські окупанти, цинічний кліп на пісню "Пливе кача", передають Патріоти України.

Пісню виконують російський співак і журналіст Акім Апачев, який родом з Маріуполя, разом з маловідомою виконавицею Дарією Фрей. При цьому вони співають українською мовою, пояснюючи це тим, що нібито "забрали її собі як трофей".

Кліп був опублікований у YouTube. Запис робився на руїнах розбомбленої Азовсталі. Також використовувалися кадри практично знищеного російськими загарбниками Маріуполя і атак окупантів на Азовсталь, яку упродовж трьох місяців героїчно утримували українські воїни.

У тексті пісні українських захисників Азовсталі називають "демонами". Також там звучить типова кремлівська пропаганда про "Новоросію", іродів, і "російський Крим".

На початку кліпу співачка Дарія Фрей з’являється у білій сукні й накинутому на плечі триколорі. Після неї у кліпі показують Акіма Апачева, який читає пропагандистський реп.

При цьому виконавці вирішили, що українська мова – це нібито їхній "трофей", про що навіть заспівали у пісні: "Це мій Крим, це мій дім, це моя земля. Я також забираю мову".

Варто зазначити, що уродженець України навіть не зміг правильно написати текст пісні, і він рясніє помилками. Так, у пісні замість слова "палала" співають "палахала", замість "немовля" – "немовлято", замість "залишки" – "посліди", а замість слова "змусив" – "винудив". А у деякивх словах співаки навіть наголос неправильно використовують, наприклад, замість "полонЕних" – "полОнених".
У коментарях глядачі жорстко розкритикували кліп, а авторам пообіцяли, що вони будуть притягнуті до відповідальності. Дехто з коментаторів писав, що до такого цинізму навіть гітлерівці не могли додуматися, а дехто писав, що таку пісню потім доведеться відповідати.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...