Цинізму не позичати: Росія приписала собі "золото" Олімпіади-2024, що виграла гімнастка, яка виїхала з РФ у 12 років

Президент Всеросійської федерації художньої гімнастики Ірина Вінер видала абсурдну заяву про перевагу спортсменок із РФ у цьому виді спорту, що нібито продемонструвала Олімпіада-2024. Вона назвала "золото" німкені Дар'ї Варфоломєєвої своїм досягненням, забувши про те, що спортсменка залишила країну-агресорку у 12 років. Про це Вінер у патріотичному угарі заявила в інтерв'ю пропагандистському каналу "Матч ТВ", передають Патріоти України.

Поплічниця режиму Володимира Путіна, яка вимагала від росіян не їхати до Парижа під нейтральним прапором, а тепер приписує РФ чужі перемоги, також обурилася недопуском до ОІ.

"Не розумію, яким чином все відбувається і яким чином Росія в художній гімнастиці не допущена. Але все одно дві російські дівчинки досягли успіху. Одна з них стояла на п'єдесталі, на прізвище Варфоломєєва, виступаючи за Німеччину, а друга, на прізвище Близнюк сиділа з командою Китаю і вивела її на перше місце на Олімпіаді вперше в історії. Тому Росія все одно показала, що навіть не бувши допущеною на Олімпіаду, є найсильнішою в художній гімнастиці", – сказала Вінер.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...