Цинізму не позичати! Росія вкрала українську "Мавку" і анонсувала її показ в кінотеатрі


"Росія краде мультфільми. Один із російських кінотеатрів незаконно розмістив у себе на сайті анонс прем’єри від Universal Pictures - "Брати Супер Маріо у кіно" і вказав, що він, мовляв, буде показаний перед сеансами "Мавки", - про це заявили творці "Мавки" на офіційній сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Незаконно — бо у нього, як і у будь-якого іншого кінотеатру в росії, немає дозволу на показ ні голлівудських блокбастерів, ні українських фільмів.

Відтак «Мавка» стала частиною нової схеми тіньового прокату у росії. Вони продають квитки на один фільм, та натомість показують інший й називають це «досеансним обслуговуванням».


Але анонси показів нашого фільму — муляж, адже у країни-терориста немає доступу до нашого мультфільму і тим більше — прав на його дистрибуцію.

Та для нецивілізованої країни правил і законів не існує. Краде і у нас, і у Голлівуду. Будьте уважні, свідомі й споживайте ліцензійний контент. Адже чесність й прозорість — те, що відрізняє нас від них. Обман став частиною нової схеми тіньового прокату країни-терористки", - сказано в повідомленні.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...