"Цирк продовжується": Арахамія виявився зіркою "Битви екстрасенсів" (відео)

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія знімався в передачі "Битва екстрасенсів" телеканалу СТБ. Відповідне відео оприлюднила на своєму YouTube-каналі одна з учасниць шоу Анна Арджеванідзе, передають Патріоти України.

За правилами випробування, вона нібито повинна була знайти серед декількох чоловіків в залі мільйонера. Ним виявився Арахамія, якого в передачі представили як Девіда Брауна.

"Людина з великим серцем, з мільйонами – це ви. Вам воздається за те, що ви допомагаєте комусь", – звернулася в сюжеті жінка-екстрасенс до Арахамії.

Він підтвердив, що вона мала рацію, і розповів, чим займається. "Я заснував один з найбільших волонтерських фондів в країні, там більше 400 млн грн зібрали, допомогли армії, сім'ям загиблих", – сказав Арахамія.

На новину про зйомки Арахамії в телешоу одразу ж відреагували користувачі мережі та популярні спільноти. Так, пост цьому присвятили на сторінці "Церква свідків покращення" і народний депутат України від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв. Також бурхливе обговорення телевізійного досвіду Арахамії спалахнуло в коментарях під дописами.

"Цирк триває", "Всі вони вийшли з масовки", "Так чуваків по тим же самим оголошенням і набирали – грати ролі міністрів, депутатів та інше", "Іспанський сором! Волаю", "І запам'ятай: тебе немає в телевізорі, тебе немає у владі", "У них там пороблено?" – пишуть українці.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...