ТЦК може звернутися до поліції: Адвокатка вказала на важливий нюанс з відправленням повісток поштою після 16 липня

Від 16 липня ТЦК буде направляти повістки на останнє відоме місце реєстрації військовозобов’язаного, який не оновив дані. Про це розповіла в етері КИЇВ24 адвокатка Катерина Аніщенко, передають Патріоти України.

"Від 16 липня уже легально ТЦК буде направляти повістки на останнє відоме місце реєстрації військовозобов’язаного, який не оновив дані. Але ця повістка буде вважатися врученою, бо вона відправлена на останню відому адресу", – сказала вона.

Аніщенко пояснила, що такі повістки все одно будуть вважатися врученими, навіть якщо їх не отримали адресати або вони відмовилися від неї. Тож після того ТЦК знову спрямують ще одну повістку.

"Після неотримання двох повісток ТЦК може звернутися до поліції з проханням здійснити адміністративне затримання. Це означає, що дільничний працівник поліції має право приїхати за останньою відомою адресою, якщо людина там знаходиться, то його можуть затримати і доставити в ТЦК з метою примусової постановки на військовий облік", – зазначила адвокатка.

Відома українська акторка заявила, що в Ужгородському ТЦК побили її батька, там відповіли

субота, 5 жовтень 2024, 20:22

Після поранення та тривалого лікування воїн прийшов до ТЦК та СП, щоб отримати бодай якусь роботу. Про це розповіла донька українського захисника, акторка Юлія Буйновська, передають Патріоти України. Батько Юлії – доброволець, ветеран війни, який отрим...

"Процедуру проводила шарлатанка": Шокуючі подробиці загибелі молодої жінки в косметологічному салоні в Харкові

субота, 5 жовтень 2024, 19:42

У Харкові молода жінка померла у косметологічному салоні під час процедури з корекції фігури — як з’ясувалося, процедуру проводила шарлатанка, яка видавала себе за хірурга. Про це повідомили начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Серг...