Туалет - на вулиці, а вода - в сусідів: Який вигляд має квартира, яку у Львові здають за 2500 грн (фото)

У Львові здають в оренду квартиру всього за 2500 грн, проте тут не варто очікувати на зручності. Про це йдеться в оголошенні на сайті ОЛХ.ua, передають Патріоти України.

Одна із найдешевших для оренди квартир у Львові коштує 2500 грн за місяць. Розташована вона на вулиці Мирній у Залізничному районі Львова.

Орендодавці пропонують жити у квартирі, яка розташована в особняку. Опалення у помешканні електричне, туалет та інші зручності - у дворі. Де це саме - не уточнюється. Судячи з фото, ванни у квартирі теж немає.

Власники помешкання пишуть, що платити потрібно лише за електрику. Воду можна набрати безкоштовно в іншому приміщенні.

Стан помешкання декларується, як "радянський". Серед плюсів - невелике подвір'я та можливість припаркувати автомобіль. Варто врахувати, що у Львові орендарям зазвичай потрібно платити за перший та останній місяць і 100% від місячної вартості оренди за маклерські послуги. Також показали фото, який вигляд має квартира за 2500 грн.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...