Туалетний булінг: В одному з дитсадків Києва розгорівся гучний скандал (відео)

Дитячий психолог назвала садизмом заборону ходити до туалету хлопчикам так, як вони звикли вдома.

В одному з дитячих садків Києва розгорівся скандал - там вихователі забороняють хлопчикам ходити в туалет стоячи. Малюків за це карають і висміюють перед іншими дітьми, повідомляють Патріоти України.

Спочатку про історію булінгу в дитячому садку №165, що на Троєщині, написала в соцмережі одна з мам. "Їх карали - садили на стільчику в групі, "викликали" поліцію, а діти повинні були над ними сміятися", - розповіла про ситуацію в садочку інша мама.

За словами жінки, жертвою садистських методів виховання став інший хлопчик, а її син підтвердив, що таке було, однак більше розповідати не захотів. Тим часом в дитячій установі заперечують, що до дітей застосовують такі "заходи впливу". "Я коментарів з цього питання не даю, оскільки триває службове розслідування", - відповіла на питання журналістки завідуюча дитячого садка.

Сімейний лікар Антон Асонов пояснив, що на стан здоров'я дитини не впливає, як саме вона ходить до туалету - стоячи чи сидячи. "Але можуть бути такі моменти, що дитина починає стримувати себе і не ходити до туалету, що може призводити до реальних проблем зі здоров'ям - до запальних захворювань і проблем з сечопуском", - розповів лікар.

Дитячий психолог назвала садизмом заборону ходити до туалету хлопчикам так, як вони звикли вдома. "А коли над дитиною знущаються, висміюють її, дитина буде думати, що вона погана, зробила щось не те, оскільки дитина по своїй природі егоцентрична", - пояснила дитячий психолог Світлана Прядун.

Джерело: ТСН.ua

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...