Тумани, дощі, штормовий вітер та майже літо: Синоптики розповіли, кому пощастить з погодою у вихідні, а кому - ні

Синопткиня Наталія Діденко підтвердила свій попередній прогноз погоди на п'ятницю, 5 листопада, та вихідні дні, 6 та 7 листопада, передають Патріоти України.

За її словами, у п'ятницю у більшості областей Укрміни буде тепло — протягом дня середня температура по країні очікується на рівні +12+18 градусів. На заході прохолодніше — до +9+14 градусів, а на півдні значно тепліше — аж до +18+20 градусів.

Опади можливі у західних областях та місцями на півночі країни. На решті території можливі тумани. У східних регіонах очікується сильний вітер, до штормових поривів.

«У Києві у п'ятницю — майже літо, вдень до +15+17 градусів. Мінлива хмарність, місцями невеликий дощ. З суботи-неділі температура повітря поповзе вниз, поступово ставатиме холодніше» , — зазначила синопткиня і додала, що найдовше тепла погода втримається у південній частині та на сході, окрім Харківської області.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...