Турецькі лікарі призначили 5 курсів хіміотерапії: Дівчина з Мелітополя продовжує важку боротьбу з лейкозом

Операцію довелося відкласти. Юлію Дюжикову поки що знову чекає хіміотерапія.

Юлія Дюжикова - співробітниця Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького потрапила в біду. У молодої дівчини діагностували гострий лейкоз (рак крові). Життя Юлії залежить від операції з пересадки кісткового мозку, яку в Україні не роблять. Завдяки зібраним небайдужими людьми коштам, а також державі, яка виділила гроші на трансплантацію, дівчина зараз перебуває в Туреччині, повідомляють Патріоти України.

На жаль, операцію довелося відкласти. Юлію знову чекає хіміотерапія. "Пришло время рассказать Вам о текущих делах. Я в Турции. Прилетела на обследование и консультацию у профессора перед трансплантацией. Обследование прошла, но врач не рекомендует на данном этапе делать трансплантацию. По результатам анализов у меня нет на сегодня остаточных признаков заболевания, по которым можно определить агрессивность (или пассивность) бластоклеток. Этого собственно и следовало ожидать, потому что недавно закончен курс химиотерапии.

Доктор настоял на продолжении лечения. Поэтому сегодня меня госпитализировали в медицинский центр "Анадолу" для прохождения курса высокодозовой химиотерапии. Сразу скажу, что деньги, которые выделило МОЗ на ТКМ я не имею права использовать на лечение. Т. е. лечиться надо за свой счёт.
Вопрос трансплантации профессор пока отложил. Сказал, что это будет понятно по ходу дальнейшего лечения.

Предстоит 5 курсов высокодозовой химии. Первый проходим здесь, как Вы уже поняли, а дальнейшие - будет видно. Всё будет зависеть от наших финансовых возможностей. Буду держать вас в курсе. И постараюсь рассказать об этом центре, вернее о лечении здесь. Прошу Вашей молитвы за меня. Сейчас это ВАЖНО как никогда! Спасибо за то, что ВЫ ВСЕ со мной. И обязательно будьте здоровы!", - написала Юлія на своїй сторінці в ФБ.

Сьогодні в парку в Мелітополі пройде благодійний концерт на підтримку Юлії Дюжікової. Приходьте і підтримайте дівчину в цій боротьбі. Початок о 19.00.


Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...