Турки на Хортиці зняли фільм про бойові мистецтва козаків (відео)

Цей фільм – частина великого проєкту, в якому учасники знімальної групи з Анкари подорожували різними країнами світу, які славляться своїми воїнами, та вивчали їх секрети та звички.

Зйомки проходили в історико-культурному комплексі “Запорозька Січ”, передають Патріоти України.

Протягом п’яти днів ведучий програми, турецький актор Нехар Ерен навчався у запорізьких козаків володінню різними видами зброї, а також досліджував їх звичаї та спосіб життя. Наостанок Нехар складав іспит, щоб показати, чому він навчився за час спілкування з козаками.

Цей фільм – частина великого проєкту, в якому учасники знімальної групи з Анкари подорожували різними країнами світу, які славляться своїми воїнами, та вивчали їх секрети та звички та опановували навички боїв. Перекладом фільму з турецької та його озвучкою займався запоріжець Ян Шипула.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...