Турки переплутали прапор: На затонулому біля берегів Туреччини суховантажі знаходився український екіпаж

Спершу повідомлялося, що суховантаж прямував під прапором РФ, але пізніше губернатор Бартина Сінан Гюнер заявив, що вони сплутали його з прапором Республіки Палау.

Серед 15 членів екіпажу суховантажу "Арвін", який 17 січня затонув біля берегів Туреччини, було 12 українців. Шістьох із них вдалося врятувати. Поки відомо, що жертвами корабельної аварії стали, за різними даними, четверо чи п’ятеро людей. Про це пише ТАСС з посиланням на місцеву владу, повідомляють Патріоти України.

Національність загиблих не уточнюється. "На борту затонулого біля берегів Туреччини суховантажного судна перебувало 12 громадян України, шестеро з них врятовано", – йдеться в повідомленні. Також були опубліковані імена моряків та їх громадянство.

Громадяни України: Рустам Казімов, Віталій Качур, Геннадій Кравченко, Анатолій Савостін, Сергій Сібільов, Олександр Перкатий, Віталій Мережко, Владислав Затерка, Владислав Остапенко, Андрій Мельниченко.

Громадяни Росії: Віталій Галенко, Микола Клімов.

Що відомо про суховантаж "Арвін":

  • Власник – Arvin Shipping LTD, Беліз;
  • Оператор – Tesoro Marine, Одеса;
  • Приписка – Малакаль Харбор, Палау;
  • Судно було побудоване в 1975 році в Словаччині.
Затонулий біля берегів Туреччини суховантаж Арвін. Фото 2017 року

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...