Турнір Мохамеда Алі у найпопулярнішому дивізіоні: Усик хоче турнір чемпіонів у надважкій вазі

Український боксер-супертяж Олександр Усик заявив, що йому подобається ідея проведення турніру Мухаммеда Алі в хевівейте. За словами українського боксера, цей турнір для нього особливий, хоч він і не впевнений, що це можливо, зазначають Патріоти України.

"Майже рік минув з моменту фіналу турніру Мохамеда Алі. Було б дійсно здорово, якби WBSS вирішили провести його в суперважкій вазі. Було б дуже цікаво, але я не знаю, чи можливо це", - цитує Усика sportarena.com.

"Коли я почув, що подібний турнір відбудеться у важкій вазі і буде названий на честь великого Алі, а на кону будуть всі чотири пояси, то подумав що це знак".

"Я мислив так, що повинен брати участь і нехай мені допоможе Бог. Дуже щасливий, що зробив це. Не думаю, що цей турнір щось коли-небудь затьмарить".

Нагадаємо, Усик виграв турнір Мухаммеда Алі в крузервейті, по ходу турніру здолавши німця Марко Хука, латвійця Майріса Бріедіса, а в фіналі розправившись в Москві з росіянином Муратом Гассієвим.

В даний момент Олександр Усик завершив свої виступи у важкій вазі, через що позбувся титулу WBO.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...