Туристів не бентежило ніщо: Тіло потопельника в Одесі чотири години пролежало на пляжі серед відпочивальників (фото, відео)

В Одесі в Аркадії на пляжі труп чоловіка пролежав чотири години. Про це повідомляє "7 канал", передають Патріоти України.

Судячи з відео з місця нещасного випадку, відпочивальників він ні краплі не бентежив. Вони продовжували засмагати, плавати і радіти відпустці.

Як передає журналісту УНІАН у прес-службі мерії міста, надзвичайна подія трапилася на пляжі «Аркадія». Тіло виявили в районі пляжного комплексу Red Line.

"Інформація про мертвого чоловіка співробітниками рятувально-водолазної служби була отримана о 08:48. Муніципальні рятувальники прибули на місце о 09:03 і відразу викликали поліцію. Рятувальник витягнув з води літнього чоловіка, одягненого в плавки", - повідомили у прес-службі. Загиблим виявився пенсіонер 1938 року народження.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....