Туристи хотіли зробити ефектні фото: "Смертельні" хвилі змили групу людей у відкритий океан на пляжі в Омані (відео)

Відпочинок одному з пляжів Оману обернувся трагедією для індійських емігрантів. Декілька людей знесло в океан, повідомляють Патріоти України.

Сильні хвилі забрали з берега 8 людей. 5 з них занесло у відкритий океан. Відомо, що двоє людей загинули, ще троє вважаються зниклими безвісти.

Що трапилося

Відео, яке гуляє соціальними мережами, показує трьох молодих жінок, які позують для фотографій на скелястому березі пляжу Салала-аль-Мугсайл, попри сильні хвилі.

Коли хвилі вдарилися об камінь, жінки втратили рівновагу і впали. Коли одну жінку забирав чоловік, інших знесло водою, вони кричали про допомогу. Видно, як двоє чоловіків поспішають на допомогу і простягають руки, щоби вчасно витягнути їх. Загалом тоді 5 людей таки змило сильними хвилями в океан. Їх побачили занадто пізно.

Моторошні кадри потрапили на відео

Трагічний момент, який потрапив на камеру, підірвав соціальні мережі, викликавши суперечки про те, що життя важливіше за лайки. Але моторошне відео вкотре доводить, що не можна жартувати з природою й нехтувати правилами безпеки під час шторму.


"Намагаються ускладнити життя": Юрист назвав категорію українців за кордоном, на яких спрямовані основні обмеження від МЗС

четвер, 2 травень 2024, 17:30

Обмеження, які ввело Міністерство закордонних справ України на оформлення документів за кордоном, насамперед стосуються чоловіків, які незаконно виїхали з країни. Таким чином влада намагається ускладнити життя ухилянтам, передають Патріоти України. Про...

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...