Туристи не долетіли: В Одесі екстрено сів літак Київ - Шарм-ель-Шейх

17 травня в Одесі екстрено приземливсялітак, який здійснював рейс із Києва до Єгипту. Повітряне судно здійснило вимушену посадку через повідомлення про мінування авіалайнера, повідомляють Патріоти України.

"Приблизно о 5-ій ранку в Малиновський відділ поліції Одеси надійшло повідомлення від "Украероруху" про те, що борт сполученням Бориспіль – Шарм-ель-Шейх був посаджений в аеропорту Одеси через повідомлення про замінування", – розповів прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало.

За його словами, літак авіакомпанії Wind Rose посадили приблизно о 4:30. На місці НП працювали вибухотехніки і кінологи, проте ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Згідно з розкладом на сайті "Борисполя", літак вилетів зі столиці о 03:20. Після перевірки, яка тривала понад шість годин простою, він о 10:20 літак знову полетів до Єгипту.

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...