Туристи у покинутому монастирі випадково сфотографували "привида ченця"

У покинутому монастирі Ross Errilly, що у в графстві Голуей, Ірландія, дослідники паранормальних явищ стверджують, що сфотографували "привида ченця". Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

На моторошному фото зображений "привид", який, за словами мисливців за привидами, блукає руїнами монастиря в графстві Голуей, Ірландія. Розташований поблизу Гедфорда в графстві Голуей, монастир Ross Errilly є одним з найкраще збережених середньовічних монастирських об'єктів в Ірландії.

Група, яка називає себе Paranormal Awakenings Ireland, проводила знімання у відомому середньовічному францисканському монастирі. Експерти з паранормальних явищ стверджують, що зняли на камеру примарного монаха.

Пі Кавана з організації Paranormal Awakenings Ireland пояснив, що їхні камери зафіксували те, що схоже на привида монаха або монахині. Він сказав, що зображення дуже рідкісне і унікальне. "Ми зловили зображення на нашу камеру SLS, коли робили пряму трансляцію на нашій сторінці у Facebok. Унікальним є той факт, що зображення завжди з'являються у форматі Stickman на екрані SLS, але не в цьому дуже рідкісному випадку", - сказав "мисливець за привидами".

Що відомо про цей монастир

Монастир, розташований в районі Гедфорд, був заснований близько 1460 року, а його руїни є одними з найкраще збережених середньовічних монастирських об'єктів в країні. Після того, як монастир був покинутий в середині 1700-х років, туристи, які відвідували руїни в 1830-х роках, помітили велику кількість непохованих людських останків на цьому місці.

У 1835 році англійський турист Джон Барроу занотував свою подорож до "напрочуд гарних старих руїн... у ганебно занедбаному стані". У своїх записах він зазначив: "Порослі мохом черепи і людські стегнові та гомілкові кістки розкидані так рясно, що не можна зробити й кроку, не наштовхнувшись на них".

Вважається, що монастир продовжував використовуватися місцевими жителями як місце поховання. Крім могил, які датуються періодом активної діяльності монастиря, всередині церковних стін можна знайти багато могил, що датуються 18-20 століттями.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...