Туристичний автобус потрапив у ДТП в Єгипті, серед постраждалих є українці

У Єгипті сталася ДТП за участю туристичного автобуса, постраждали троє українців. Про це у Twitter повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко, передають Патріоти України.

"На трасі Шарм ель-Шейх - Каїр туристичний автобус потрапив у ДТП. Наразі відомо про трьох постраждалих громадян України. Вони госпіталізовані. Українські консули взаємодіють із місцевою владою для надання консульської допомоги українцям та з’ясування усіх обставин аварії", - написав він.

За словами посла України в Єгипті Євгена Микитенка, аварія за участю туристичного автобуса сталася 19 лютого приблизно о 6 ранку. "В автобусі було до 60 туристів з різних країн. Скільки туристів з України, поки точно невідомо. Найімовірніше, водій автобуса не впорався з керуванням. Також іноді буває, що водії недосипають, мало сплять. Можливо, це було причиною", - заявив посол в ефірі "Україна 24".

Він зазначив, що один з українців зазнав важкої травми двоє інших - більш легких.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...