"Туристичний сезон" для окупантів: Поранених солдатів РФ відвозять на бази відпочинку Арабатської Стрілки

Місцевих підприємців змушують відкривати бази відпочинку, кав’ярні, магазини та "створювати безпечні й комфортні умови" для них. Російські загарбники під дулами автоматів організовують "туристичний сезон" на Арабатській Стрілці у Херсонській області. Про це повідомляє Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, передають Патріоти України.

Наразі санаторії та бази відпочинку на території тимчасово окупованого Криму переповнені пораненими російськими військовими, яких везуть з материкової частини України.

"Тому загарбники вирішили влаштувати собі відпочинок у курортних місцях тимчасово окупованої Херсонщини. Місцевих підприємців змушують відкривати бази відпочинку, кав’ярні, магазини та "створювати безпечні й комфортні умови" для відпочивальників", - зазначає вона. Арабатська Стрілка межує з тимчасово окупованим півостровом, який використовується агресором як військова база для нападу на материкову Україну.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...