"Тут дуже важка обстановка": Гімнастка з Москви, яка поїхала до Латвії, вражена тим, як "різко змінилося ставлення до росіян"

Художня гімнастка Єлизавета Полстяна, яка народилася в Ризі та з 2018 року має громадянства Росії та Латвії, поскаржилася на важке життя на новій батьківщині. За словами 20-річної спортсменки, в цій країні дуже різко змінилося ставлення до росіян, передають Патріоти України.

Спортсменка, у якої батьки з Москви, приїжджала до Латвії у справах на кілька днів, але не отримала задоволення від поїздки. "Думала, що нахлинуть теплі спогади, але мені було дуже важко від обстановки. Відчуваєш негативне ставлення і вкотре подумаєш, говорити тобі російською мовою чи ні. Раніше такого й близько не було. Приїжджали всією родиною на літо, відпочивали. Завжди до росіян було відмінне ставлення. Усі поводилися дуже гостинно. "Нова хвиля" там проходила", - цитує дівчину Спорт-Експрес.

Уболівальники в коментарях з іронією поцікавилися, може щось сталося за цей рік, що так змінилося. Також користувачі рекомендують Лізі здати "ненависний" паспорт Литви і залишатися в "улюбленій Росії".


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...