"Тут моя територія!": У Москві священик на Великдень побив парафіян через фотографію (відео)

Священник із церкви Симеона Стовпника вдарив чоловіка

У російській столиці Москві священник побив відвідувача храму, який сфотографував іконостас, і його друга. Інцидент стався в церкві Симеона Стовпника (РПЦ) на Новому Арбаті, передають Патріоти України із посиланням на "Підйом".

Момент рукоприкладства потрапив на камеру потерпілого. Парафіянин розповів, що прийшов у храм на Великдень. До конфлікту з ним священник Сергій Нікітін відчитав двох дівчат за те, що в них були руки в кишенях. "Дівчата засмутилися й пішли", – зазначив чоловік.

Церковник, як заявив потерпілий, почав конфлікт через фотографію, однак не сказав, що зйомка заборонена. "Ми стояли осторонь. Через хвилину десь я зробив фотографію іконостасу, там гарне освітлення. Він до мене підійшов, сказав: "Це моя територія", – і вдарив по телефону. На що я відповів, що думаю, це територія Бога. У мене друг стояв, фотографував, він його теж вдарив по телефону, а я в цей момент почав знімати відео", – розповів потерпілий.

Чоловік повідомив, що настоятель продовжував завдавати ударів, порвав йому одяг і став виштовхувати з храму. Чоловік, якого вдарив священник, подав заяву в поліцію.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...