"Тва**га делала вид, что не понимает в чем дело": У дитсадку Запоріжжя вихователь штовхала і "жбурляла" дітей (відео)

Працівники закладу використовують абсолютно непедагогічні методи виховання.

У дитсадку в Запоріжжі зовсім не ідилія. Фото: скріншот з відео.

Скандал стався на території 164 дитячого садка в Запоріжжі, який знаходиться на вулиці Гоголя. Так, очевидець зняв на відео, що там відбувається, коли діти залишаються один на один з вихователями, інформують Патріоти України.
Як можна бачити, працівники саду використовують непедагогічні методи виховання. За словами автора поста, діти неодноразово скаржилися на вихователів, але батьки ніяк не могли довести, що працівники впливають фізично на вихованців.

"Д.сад 164 “Золотой ключик”…дети неоднократно жаловались, но эта тва**га делала вид, что она не понимает в чем дело!!! И вот попалась наконец-то!" – пише автор ролика.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...