Тварини-бешкетники: Собака розорив господаря, підписавшись на порноканал, а кіт послав знімки голої господині незнайомцю (фото)

Ніколи не залишайте без блокування смарфони та інші схожі прилади, якщо поряд знаходяться тварини чи маленькі діти.

Літній житель американського штату Північна Кароліна Томас Барнс потрапив в неприємну ситуацію. Його зобов'язали заплатити за перегляд телеканалу Hustler, на якому транслюється порнографія. Хоча Томас стверджує, що не замовляв платну підписку на порно. У всьому винен його песик породи бішон фрізе на прізвисько Марино. За словами Барнса, Марино застрибнув до нього на ліжко - прямо на пульт дистанційного керування і випадково натиснув лапою відповідну кнопку, передають Патріоти України.

Як повідомляє News Observer, Барнс буквально відразу ж передзвонив в компанію-провайдер і повідомив про виникнення помилки. Там пообіцяли врахувати це. Однак в наступному місяці американцеві прислали рахунок, де в тому числі фігурувала сума в розмірі 70 доларів за перегляд порноканала. Томас живе на допомогу з інвалідності. І 70 доларів для нього - це великі гроші. Він сплатив за рахунком, ігноруючи рядок, де було вказано Hustler. В результаті йому відключили телебачення. «70 доларів! Ви вириваєте у мене їжу з рота. Це все одно, що вкрасти у мене гроші», - обурений 58-річний чоловік, який подав скаргу у Федеральну комісію зі зв'язку.

А в Великобританії, як пише газета The Sun, 27-річна модель Серена Дерозьє, яка проживає в Дербі, звинуватила свого кота в тому, що він послав її знімки в оголеному вигляді абсолютно незнайомому чоловіку. Вона залишила телефон без блокування на ліжку, а в її відсутність кошеня на прізвисько Ангел почало стрибати по екрану і в результаті відправило пікантні знімки автомобільному дилеру, його оголошення розглядала в інтернеті дівчина.

Дівчина в жаху написала продавцеві повідомлення, в якому вибачилася і уточнила, що це не було навмисно. Той не відповів. Серена каже, що була готова померти від сорому.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...