Творець і суддя шоу "Х-фактор" залишиться прикутим до ліжка півроку - все через травму спини (фото, відео)

Британський продюсер Саймон Коуелл, творець і суддя телевізійних шоу "Х-фактор", "Британія шукає таланти" і "Американський ідол", залишиться прикутим до ліжка ще півроку. У серпні Коуелл впав з електровелосипеда та потрапив до лікарні з переломом спини в трьох місцях, передають Патріоти України.

Як пише The Sun, незважаючи на позитивні попередні прогнози, продюсер досі залишається під пильним наглядом лікарів і приймає сильні болезаспокійливі.

За словами колег, Коуелл не покидає ліжко і часто переживає сильний біль. У зв'язку з цим йому довелося відмовитися від ідеї записати відео для глядачів швоіх шоу.

"Це були важкі кілька тижнів, - зазначив приятель продюсера Хоуі Мендел. - Саймон боєць і добре тримається. Звичайно, він думав, що вийде зі строю на кілька тижнів, а потім, якщо не братиме участі в змаганнях Iron Man, принаймні, повернеться до шоу-бізнесу. Але після операції зі зрощення двох хребців все ускладнилося, все виявилося куди важче, ніж просто перелом". Крім лікарів за Коуеллом доглядають його дівчина Лорен та їх 6-річний син син Ерік.

Примітно, що це не перший схожий курйоз в життя Коуелла. У 2017 році один з найвідоміших представників світового шоу-бізнесу вже був госпіталізований після падіння зі сходів свого будинку в Лондоні. Тоді причиною інциденту він назвав низький артеріальний тиск і "вампірський" спосіб життя.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...