"Це буде напад, а не захист": Творець "Новачка" знайшов спосіб боротьби з коронавірусом

Творець бойової отруйної речовини "Новачок" Леонід Рінк пропонує боротися з коронавірусом за допомогою імуномодулятора "Діуцифон". В інтерв'ю російському виданню "Взгляд" хімік висловив упевненість в тому, що імунізація населення допоможе боротися зі смертністю від COVID-19, передають Патріоти України.

"Рано чи пізно (але краще, звичайно, рано) вакцину від коронавірусу знайдуть. Але все одно пройде час. Потім вірус мутує і потрібна нова вакцина. Наша пропозиція – це додаток до пошуку вакцини. Ми назвали цей алгоритм "напад, а не захист". Імунізація – перший етап. Другий етап цього алгоритму – ліквідація старих і нових вірусів всередині організму", – заявив він.

Раніше "Діуцифон" вже допоміг впоратися зі спалахом прокази. Препарат відмінно боровся з імунними порушеннями і найсильнішими легеневими захворюваннями. "Це ось саме те, що зараз необхідно", - підкреслив професор.

За словами Рінка, у препарату був один недолік, він погано розчинявся у воді – а, отже, і в плазмі крові. Йому вдалося його знищити, а також він вважає, що "Діуцифон" можна і потрібно ефективно використовувати в боротьбі проти пандемії коронавірусу.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...