Творцем виявився майор морської авіації у відставці: Кияни вражені креативним балконом у вигляді корабля (фото)

У мережі опублікували фото балкона в Печерському районі Києва, власник якого у 2017 році перетворив його на корабель. Оригінальне архітектурне рішення тоді помітили неподалік від станції метро "Арсенальна". Відповідні знімки розмістили на сторінці спільноти "Клуб любителів Києва" у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Більшість користувачів соцмережі з гумором згадали унікальне "судно". "Біллі Бонс, він же "Капітан". Володар карти Острова Скарбів, через яку все і почалося", "Красиво жити не заборониш!", "Просто бачу продаж квартир, корабель бонусом", "Коли ти фанат піратів Карибського моря".

Як повідомляло видання Апостроф, автором кумедної перебудови балкона виявився майор морської авіації у відставці. Корпус "корабля" йому допоміг зробити друг – колишній адмірал радянського флоту.

Тоді на "судні" було піднято прапори України, встановлено гармати та штурвал. Кому зараз належить це житло, невідомо.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...