Творцем виявився майор морської авіації у відставці: Кияни вражені креативним балконом у вигляді корабля (фото)

У мережі опублікували фото балкона в Печерському районі Києва, власник якого у 2017 році перетворив його на корабель. Оригінальне архітектурне рішення тоді помітили неподалік від станції метро "Арсенальна". Відповідні знімки розмістили на сторінці спільноти "Клуб любителів Києва" у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Більшість користувачів соцмережі з гумором згадали унікальне "судно". "Біллі Бонс, він же "Капітан". Володар карти Острова Скарбів, через яку все і почалося", "Красиво жити не заборониш!", "Просто бачу продаж квартир, корабель бонусом", "Коли ти фанат піратів Карибського моря".

Як повідомляло видання Апостроф, автором кумедної перебудови балкона виявився майор морської авіації у відставці. Корпус "корабля" йому допоміг зробити друг – колишній адмірал радянського флоту.

Тоді на "судні" було піднято прапори України, встановлено гармати та штурвал. Кому зараз належить це житло, невідомо.

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...