"Ти - порожнє місце": Корчинський у прямому ефірі облив водою ЛГБТ-активіста, який воював в АТО (відео)

Темою програми була можлива легалізація нетрадиційної сексуальної орієнтації в Україні.

Лідер радикальної групи “Братство” Дмитро Корчинський облив водою учасника АТО, голову об’єднання ЛГБТ військових, ветеранів та волонтерів Віктора Пилипенка. Інцидент стався в прямому ефірі телеканалу “Апостроф ТБ”, повідомляють Патріоти України.

Темою програми була можлива легалізація нетрадиційної сексуальної орієнтації в Україні. Під час ефіру учасник АТО Пилипенко заявив, що в цивілізованому суспільстві люди повинні жити відкрито, проте в Україні складна ситуація і людям з нетрадиційною сексуальною орієнтацією важко публічно зізнаватися в цьому.

“Отримаєш по морді або з’явиться ось таке порожнє місце, яке буде на цьому робити капітал”, – сказав він, вказуючи рукою на Корчинського.

У відповідь на це Корчинський схопив склянку з водою і хлюпнув вмістом в обличчя своєму опонентові. Після цього лідер радикалів замахнувся на представника ЛГБТ. Але ведучій вдалося розвести конфліктуючі сторони на свої місця в студії. Після події Пилипенко назвав Корчинського”порожнім місцем”.

Джерело: Апостроф

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...