"Ти ба, яка мразота, яка с*ка. Ноги криві, костюми г*вно": Оля Полякова пригадала інцидент із Ані Лорак ще до вторгнення

Українська співачка Оля Полякова у новому випуску програми "Дорослі дівчата" пригадала інцидент, який стався між нею та артисткою-зрадницею Ані Лорак до повномасштабного вторгнення рф до України, передають Патріоти України.

Оля поділилася, що одного разу помилково надіслала одіозній колезі лайливе повідомлення. Це сталося 2021 року, коли Лорак, яка живе і працює в Росії, раптом приїхала з концертом до Одеси. Полякову настільки обурило це, що вона хотіла поділитися емоціями зі своїм менеджером Артемом:

"Я пишу: "Ти ба, яка мразота, яка с*ка, це вона повернулася, зали вона тут буде збирати. Ноги криві, костюми гівно, співає як параша". Наговорила там і надіслала. Думаю, що я Тьомі надіслала. І коли я вже надіслала, я бачу, що я надсилаю це Ані Лорак. А там такий спіч...", – пригадала Оля.

Видалити повідомлення Полякова не встигла, бо одразу був статус "переглянуто". Співачка зателефонувала своєму менеджеру Артему, якому й передбачалося те повідомлення. Він заспокоїв артистку, що вирішить це питання.

З'ясувалося, що лайливе SMS переглянув помічник Лорак. Той поцікавився у менеджера Полякової, чи взламали акаунт Олі. Врешті, ситуацію обіграли так, ніби це повідомлення надіслав менеджер Олі.

Втім зараз, говорить Полякова, слова, що вона написала тоді Лорак, дуже доречні до неї: "Але, я хочу сказати сьогодні. Що всі ті слова, які я написала в тому повідомленні, абсолютно доречні до цієї людини, яка являється с*чарою і п*дараскою. І нехай вона тепер з цим живе", - сказала Полякова.

Зазначимо, що до початку повномасштабної війни рф проти України співачка-зрадниця Ані Лорак жила і працювала в Росії. Після того, як росія повністю вторглася на територію нашої країни,Лорак продовжила свою діяльність у країні-агресорці та замовчує про те, що росія напала на Україну.

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...