"Ти була прикладом для багатьох!": Під час порятунку поранених загинула бойова медикиня 67-ї ОМБр ДУК (фото)

Під час евакуації поранених загинула бойова медикиня 1 стрілецького батальйону 67 ОМБр ДУК Анастасія з позивним Троя. Про це в соцмережах повідомили побратими і посестри у вівторок, 19 березня, передають Патріоти України.

«Боляче? Нестерпно! Ховати своїх вихованців — це найболючіше… Подруга Троя виховувалась у моїх таборах Коммандос, була надією, талановитою, щирою, кмітливою, вродливою, дорогою вихованицею… Сьогодні вона загинула, евакуюючи поранених від ворожого вогню», — написала у Facebook Дана Ніка.

Про загибель дівчини в соцмережі також повідомив військовослужбовець Кость Петрович. «В мене просто не вистачає слів! Серце рветься! Пишався тобою! Ти була прикладом для багатьох! Ти була справжньою! Не вберегли … Честь!», — написав він.

Осмислення досвіду поколінь: Британські науковці визначили найзвабливіші жіночі танцювальні рухи. Результати здивували всіх (відео)

четвер, 9 травень 2024, 5:40

В експерименті взяли участь 39 жінок, яким було запропоновано станцювати під хіти Роббі Вільямса. Зафіксувавши їх рухи на відео і перетворивши їх на 3D-анімацію, вчені створили ролик, який показали гетеросексуальним чоловікам і жінкам.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...