"Ти чого дверима грюкаєш, с*ка?": У Запоріжжі таксист цинічно побив пасажирів - таким "сервісом" шоковані всі

У Запоріжжі таксист сервісу Bolt намагався обдурити пасажирів, а потім накинувся на одного з них з кулаками. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Це Запоріжжя", зазначають Патріоти України.

Як все сталося

Відзначається, що водій популярної української служби таксі спочатку підтвердив замовлення, але ще не приїхавши за адресою вирішив включити простій. У людей почали списувати гроші.

Пасажири зробили чоловікові зауваження, коли таксист з'явився на місце замовлення. У відповідь водій зі словами "Ти чого дверима ляскаєш, с*ка?" накинувся на пасажирів - чоловіка і жінку. Він вигнав їх з автомобіля, а потім зник.

Пасажир отримав травми

Медики діагностували у чоловіка-пасажира контузію та гематоми повік. Про таксиста відомо, що його звуть Сергій. Реєстраційний номер машини КА7203АТ.


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...