"Ти, громадянин Росії, бл*, будеш мене затримувати?": Молдованин у Придністров'ї поставив на місце окупантів, яким не сподобалось, що з автівки лунає "Ой у лузі червона калина" (відео)

У соцмережах завірусилося відео з приниженням громадянином Молдови російських солдатів в окупованому РФ Придністров'ї. А почалося все з того, що, проїжджаючи блокпост з військовими, які чомусь називають себе «миротворцями», чоловік вирішив затролити їх піснею "Ой у лузі червона калина" у виконанні відомого українського артиста, а нині ще й бійця ЗСУ Андрія Хливнюка, інформують Патріоти України.

Росіянам це не сподобалося, і вони вирішили зупинити автомобіль громадянина Молдови під приводом нібито заборони на відеозйомку.

Ба більше, очевидно забувши, де вони взагалі знаходяться, окупанти спробували його затримати, у відповідь на що обурений місцевий мешканець буквально витер об них ноги.

«Ти хто такий, щоб мене затримувати? Я знаходжуся у себе в країні. Я громадянин Молдови. Ти громадянин Росії будеш мене затримувати на території моєї країни? Ти щось переплутав, можливо? Давайте розбіглися, бл*, і я поїхав у своїх справах. Дивись на нього, бл*, затримує він мене. Ти хто такий взагалі нах*й? Будеш там у себе у Росії когось затримувати», — заявив водій, після чого просто об'їхав перепону і продовжив свій рух.

Своєю чергою користувачі соцмереж те, як спритно автор відео вказав знахабнілим загарбникам на їхнє місце, оцінили по достоїнству.

Повна катастрофа можлива? Якими будуть графіки відключення електроенергії взимку - сценарій

п’ятниця, 27 вересень 2024, 11:30

Взимку відключення електроенергії триватимуть від 4 до 18 годин на добу, заявили на сторінках свого бюлетеня представники Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні. При цьому ситуація відрізнятиметься залежно від регіону, передають Патріоти Укра...

Пережив "пекло": 22-річний захисник Маріуполя, який через тортури в полоні втратив мову, знову заговорив

п’ятниця, 27 вересень 2024, 10:49

Морпіх Юрій Гальчук повернувся до України 14 вересня, під час одного з обмінів. Захисник боронив Маріуполь навесні 2022 року. З побратимами перебував на меткомбінаті ім. Ілліча, звідки у квітні потрапив у російський полон, передають Патріоти України. Ю...