"Ти, к*ц*пура, тут гроші заробляєш": Український актор розповів про сварку в Києві з відомим російським колегою

Український актор Олексій Богданович розповів про конфлікт в Києві з російським актором Володимиром Стєкловим, передають Патріоти України.

Сталося це ще задовго до війни, коли росіяни ще приїжджали до України зніматися в проєктах. Богданович пригадує, що на знімальному майданчику сталися непередбачувані обставини, через що затримувалися знімання. Росіянин не витримав та влаштував істерику. Все б нічого, але Стєклов почав ображати українців та називати їх зневажливими словами. Богданович не витримав та дорікнув росіянину, що взагалі-то йому тут платять, а він ще й сміє щось говорити. Актор пригадує, що тоді ледь не дійшло до бійки.

"Єдиний, з ким мав неприємні стосунки, – це актор Володимир Стєклов. Ми з ним якось разом знімалися під Києвом. І я вже не пам'ятаю, з приводу чого він розійшовся – знімання затримувалися чи ще щось таке. Почав голосно обурюватися: "Ці х*хли…". А я не витримав, хоча він значно старший за мене. Ми зчепилися. "Ти, к*ц*пура, тут гроші заробляєш, – кричав. – І ти ще пащеку свою відкриваєш на українців?". Ледве до бійки не дійшло", - розповів актор.

Олексій Богданович говорить, що росіяни зневажливо ставилися до українців. Однак, решту націй це теж не оминало. За словами актора, росіяни вважали лише себе "титулованими", хоча насправді це далеко не так, і війна в Україні це вкотре продемонструвала.

"Зневажливе ставлення до інших народів, не тільки до українців, – це в них такий пунктик. Вони – титульна нація. Решта – непотріб або виродки. Хоча навпаки, виродки – це вони. Відтоді, як сталася анексія Криму, я до Росії – ні ногою. В кодло до агресора? Ні, дякую. Тим паче, що був відвертий у своїх інтерв'ю і голосно говорив, що це узурпація, захоплення чужої території", - поділився актор.

Зазначимо, Володимир Стєклов – відомий російський актор, який неодноразово знімався у пропагандистських проєктах. Коли почалася війна в Україні – він підтримав ворожі дії країни-агресорки. У січні 2023 року актор опинився під санкціями.

Джерело: Обозреватель

"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...