"Ти маєш право на свою думку": Лобода спробувала виправдатися за скандал у Харкові, але є нюанс

Українська співачка Світлана Лобода потрапила в скандал під час міні-концерту в Харкові. Тоді вона принизила мешканку міста, яка прийшла на її виступ з плакатом "Харків без Лободи", передають Патріоти України.

Зараз же знаменитість поспішила виправдатися за свої слова на адресу дівчини. На сторінці в Instagram вона написала: "Дівчинка, яка простояла весь час з плакатом "Харків без Лободи", я пишаюся тобою. Ти маєш право на свою думку, і я поважаю це. Бо теж добре знаю, що таке йти проти течії".

Співачка додала, що зараз громадськість намагається зробити її розмову з харків'янкою маніпуляцією. "Мені шкода, якщо хтось бачить у цьому зневагу. Знаю, що ти ні. І бажаю тобі ніколи не втрачати сили духу", - додала знаменитість.

Варто відзначити, що Лобода ніяк не прокоментувала своє питання, адресоване дівчині, про те, хто їй заплатив за те, щоб вона прийшла на її концерт з цим плакатом.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...