"Ти не ти, коли голодний": У Таїланді голодний слон проломив кухонну стіну житлового будинку (відео)

У таїландському місті Хуахін посеред ночі голодний слон на прізвисько Плай Бунчуай проломив стіну будинку сім’ї Пхунгпрасопорнів, щоб підкріпитися на кухні. Про це пише The Daily Mail,передають Патріоти України.

О другій годині ночі сімейство почуло шум і відправилося перевірити, в чому справа. Зайшовши на кухню люди побачили вельми незвичайну картину-з діри в стіні стирчала голова справжнього слона, який хоботом підтягував до себе мішечок з рисом. залишений на столі. Подружжя зняли непроханого гостя на відео, а потім криками прогнали назад в ліс.

Місцеві ЗМІ пишуть, що це вже не перший візит слона в місто, проте раніше він нічого не руйнував. Зараз же збиток оцінили в 50 тисяч тайських бат, що становить близько 43 тисяч гривень.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...