"Ти що, д######б, чи що?": Власник українського ФК обматюкав журналіста (аудіо)

Спортивний журналіст та автор проєкту «Дніпрянин» Ігор Лисенко опублікував частину телефонної розмови з президентом футбольного клубу «Інгулець» Олександром Поворознюком, передають Патріоти України.

Журналіст зателефонував, щоб поспілкуватися на тему потенційного зняття «Інгульця» зі змагань через заборону проводити домашні матчі на власному стадіоні.

Після цього він поставив загальні питання щодо результатів команди та трансферів, на що Поворознюк відповів лайкою.

– Є ще питання щодо «Інгульця». Клуб якось планує виправляти ситуацію? Можливо, будуть якісь нові трансфери, бо особливо ніяких нових гравців не підписали.

– Ти що, д######б, чи що? Я тобі кажу, що команда знімається, а ти мені тут про трансфери розказуєш, б###ь. Ти що хотів від мене почути, б###ь?

– Хотів заодно запитати про «Інгулець».

– Ну і йди н###й тоді, б###ь.

Відкрив вентиль на газовому балоні: На Закарпатті чоловік погрожував підпалити себе разом із сином

субота, 7 вересень 2024, 16:44

На Закарпатті поліцейський отримав опіки, коли рятував дитину від агресивного батька. Той погрожував підпалити себе та інших. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт та Telegram Національної поліції України. Як зазначається, у неділю,...

"Ти що, д######б, чи що?": Власник українського ФК обматюкав журналіста (аудіо)

субота, 7 вересень 2024, 16:06

Спортивний журналіст та автор проєкту «Дніпрянин» Ігор Лисенко опублікував частину телефонної розмови з президентом футбольного клубу «Інгулець» Олександром Поворознюком, передають Патріоти України. Журналіст зателефонував, щоб поспілкуватися на тему п...